Защо ви е необходимо напояване в ландшафта?

Ако все още се чудите защо трябва да напоявате вашия ландшафт, то в следващите редове ще ви разкрием някои от основните причини за това.

Модернизирана технология за регулирано напояване

Може би си представяте старите напоителни системи - големи, грозни пръскачки, които влошават външния вид на вашия пейзаж и ландшафтът изглежда безобразно. Но напоителните системи са изминали дълъг път в своето развитие и днешните модели са видими само когато се използват, а в случай като капково напояване изобщо не се виждат. Плюс това, днешната технология включва интелигентни решения, които могат автоматично да регулират напояването въз основа на вашите местни условия.

Напояването прави имота ви по-ценен

Наличието на напоителна система прави вашия имот по-ценен. Усъвършенстването е основна точка за продажбата от евентуални потенциални купувачи. Това също е привлекателна характеристика за наематели, които са настроени към опазването на околната среда, които ще оценят предимството за пестене на вода. И накрая, напоителната система може да ви помогне да поддържате постоянна привлекателност на ландшафта, особено през горещите летни месеци, когато сухата почва може да доведе до липсващи участъци от трева по моравата и неприятни условия за развитие на растенията, които са по-уязвими към вредители и болести.

Удобство и рентабилност

Разбира се, можете да влачите маркуч и да подадете вода, ако е необходимо, но това е неефективно поради редица причини. Освен че отнема време и е тромав процес, ръчното поливане е податливо на потребителски грешки. Прекалявате ли с поливането? Необходима ли ви е поливна система? Трудно е да се знае, особено след като различните растения имат различни нужди от вода.

Това е мястото, където напоителната система превъзхожда останалите решения. С днешната интелигентна технология вашата система може да бъде настроена да работи с оптимален каданс, време от деня и продължителност за вашия ландшафт. Сензорите за дъжд могат да изключат вашата система, за да ви спестят пари по време на буря. А най-доброто от всичко - контролерите с активиран WiFi ви улесняват да управлявате системата отвсякъде.

Напълно персонализирана система

Днешните напоителни системи могат да бъдат конфигурирани по различни начини, което ги прави подходящи за вашия имот. Това допълнително позволява спестяване на разходи чрез намаляване на оттичането, максимизиране на производителността и гарантиране, че не плащате за функции или оборудване, от което не се нуждаете. Когато проектираме вашата напоителна система, ние ще вземем предвид фактори като дренаж, склонове, хълмове, както и вашия специфичен растителен материал.

С какво можем да ви бъдем полезни?

Ние сме специалисти с дългогодишен опит в проектирането, изградждането и поддръжката на напоителни системи. Доказали сме се с качество на услугите си и професионализъм в работните ни отношения с клиентите.

Изготвяме проекти за поливни системи, както за тези, които изграждаме с наши монтажни групи, така и за клиенти, които сами искат да монтират системата си.

Работим с водещи марки в бранша като Rain Bird, Hunter, Toro. Качеството за нас е на първо място.

На изградени напоителни системи извършваме диагностика, поддръжка, ремонт и оптимизация.

За да е завършен процеса си партнираме с колеги озеленители и ландшафтни архитекти за да предлагаме цялостни решения за Вашата градина.

За повече информация, позвънете на:  0878 211 155 или отправете запитването си от страница контакти.

Реализирани проекти