Градински рай - професионални решения в напояването

Фирма Градински рай ООД e специализирана в проектиране, търговия и монтаж на автоматизирани поливни системи, системи за капково напояване и дъждуване, системи за охлаждане с водна мъгла и богата гама от продукти за всяка градина. Фирмата разполага с квалифицирани специалисти с  дългогодишен опит в проектирането и изграждането на хидромелиоративни съоръжения.

proektirane

Проектиране

izgrazhdane

Изграждане

diagnostika

Диагностика

poddrazhka

Поддръжка

Ние ще се погрижим за всичко!
  • Проектиране, доставка и монтаж на напоителни системи
  • Диагностика и поддръжка на напоителни системи
  • Изграждане на системи за водна мъгла
  • Филтърни системи, системи за омекотяване на водата
  • Помпи и оборудване

Защо да изберете нас?

Защото за нас всеки клиент е важен! Ние сме фирма с доказани специалисти в бранша с над 500 реализирани проекта. От малките домашни земеделци до крупните земеделски производители. Изграждаме, надграждаме, диагностицираме и ремонтираме автоматизирани поливни системи, както на малки частни дворове така и на хотели и комплекси с големи прилежащи зелени площи. Изготвяме проекти и консултираме клиенти, които сами искат да изградят своята автоматизирана напоителна система.

Нашата цел.

Нашата цел е красотата на Вашата градина. Влагането на минимум водни ресурси за да запазим природното равновесие: здрави растения - богата природа. Основната ни мисия е да предоставим на нашите клиенти професионални решения за напоявания, като доставяме водата на правилните места без да я разхищаваме. Също така да им помогнем да разберат че имат неосъзнати нужди от практични продукти за градината и градинарството.

Професионални решения за напояването.

Свържете се с нас.