Градински Рай ООД предлага  Сглобяеми резервоари за вода от поцинкована ламарина с покритие от полимерно фолио, което може да послужи за съхранение на всякакви течности. Модулният характер на резервоарите, позволява сроковете за доставка да са максимално кратки, а монтажа – бърз и ефективен. За сглобяването не са необходими специални машини и съоражения, може да се извърши ръчно, благодарение на което се осигурява максимална гъвкавост по отношение на местоположението. Сголбяемите резервоари са приложими в различни отрасли, като: селско стопанство и градинарство, индустриялния сектор, за аквакултури, за питейна вода, пречистване на водата и др.

Предимства:

  • Спестяващи място и с капацитет за големи количества на m3
  • Лесни за оборудване с допълнителни технически съоръжения
  • Лесни за сглобяване ,без специализирано оборудване.
  • Размери от 10м3 до 2000м3

Какви са предимствата и причините, поради които трябва да се сдобиете със сглобяеми резервоари за вода?

Може би се чудите все още дали да заложите на сглобяеми резервоари за вода във вашия имот или бизнес. Редица са предимствата, които можем да посочим и определено трябва да се замислите за инсталирането на подобно съоръжение, което ще ви помогне да останете защитени за някакъв период от време от евентуална липса на вода. 

1. Предлагат защита от корозия

Резервоарите са изработени от студено пресована поцинкована ламарина с дебелина от 0,8 мм. до 1.8. и покритие от PVC мембрана. Този здрав материал е устойчив на окисление от биоциди и вода, което е изключително полезна характеристика за предприятия, които трябва да съхраняват вода или друг корозивен материал в подобен резервоар за дълго време.

Материалите, които са използвани тук, предлагат много по-добро качество на съхраняваната течност и дълготрайност на съоръжението. Освен това са и много по-издръжливи на UV-влиянията, които наблюдаваме в отворените пространства. 

2. Поддържане на съхраняваната течност в оптимално състояние

Бетонни, полиетиленови или пластмасови резервоари за съхранение на вода се използват от мнозина, защото са по-евтини от повечето сглобяеми резервоари за вода, изградени от поцинкована ламарина. Но повечето хора обаче не осъзнават, че те могат да бъдат нехигиенични, ако не се поддържат правилно.  От друга страна, сглобяеми резервоари за вода, изградени от поцинкована ламарина с покритие от PVC мембрана, са по-хигиенични поради високата пасивно-твърда стабилност на материалите и инертната реактивност към водата. Въпреки това твърдение трябва да се има в предвид, че обикновено се пълнят от открити водоизточници, и това  неминуемо води до наличие на алги във водата.

3. Дават ви гъвкавост и мобилност при изграждането

Сглобяемите резервоари за вода не са особено лесни за монтаж и демонтаж, но ако е необходимо, могат да бъдат разглобени и преместени на друго място. Добре е всички дейности по монтажа и демонтажа да се извършват от специалисти. Като друго предимство можем да ви кажем, че сглобяемите резервоари за вода са подходящи за съхранение на големи обеми от вода, там, където е необходимо. При полиетиленовите резервоари големите обеми са неудобни, защото резервоара е в цял вид, и е доста обемен и неудобен за транспортиране и инсталиране. Докато при сглобяемите резервоари транспортирането се налага само на 1 до 2 палета, които после се сглобяват.

4. Притежават редица приложения

Сглобяемите резервоари за вода са изключително гъвкави и подходящи за различни условия на използване, което ги прави приемлив вариант за редица индустрии или домове. Обикновено се използват в селскостопански площи, които се нуждаят от надежден източник на вода за напояване. Това означава, че ще можете да съхранявате сравнително големи обеми вода за дълъг период от време и да не се притеснявате повече за своята продукция.

Също така можете да използвате сглобяемите резервоари за вода за напояване на различни площи. Особено подходящи са, ако имате градини, в които отглеждате различни растения, нуждаещи се от регулярно напояване. Това може да бъде доста трудно през топлите месеци, когато валжите драстично намаляват. Ето защо е подходящо да имате съоръжение, което да ви позволи да се поддържа влагата в почвата през този период от време.

Както и сами можете да видите, сглобяемите резервоари за вода са изключително добро решение за всеки имот. Те ви дават гъвкавост на решенията, но в същото време ще се чувствате и сигурни в наличието на вода във всеки един момент. Градински Рай ООД ще ви предложи най-доброто решение на приемливи за вас условия. 

* Моля свържете се с нас за да ви изготвим оферта!

e-mail:office@gradinskirai.com

Телефон:087 821 1157