chernomorets zhilishtna sgrada 6

Жилищна сграда Черноморец

Обект: град. Черноморец, жилищна сграда

Специфики:

  • Градински рай ООД: автоматизирана поливна система с подземно капково напояване
  • Seaside Garden: визуализация, ландшафтен проект, декорация, засаждане на растителност и полагане на тревен килим

Градината е мястото за наслада, както за очите, така и за душата. Затова, за да е пълна удовлетвореността на нашите клиенти сътворихме ландшафтен проект в партньорство с компания SeaSide Garden, изцяло съобразен с желанията им. Концепцията бе изградена от няколко елемента – засаждане на цветя, храсти, полагане на тревен килим, а за да е картината пълна като акцент добавихме и монтирането на фонтан.

Преди да пристъпим към озеленяването и декорацията реализирахме първата и най-важна стъпка – инсталирането на нужната система за поддръжка на зелените площи.

Перфектният тревен килим и поддържането на свежа растителността изисква задължително висококачествено поливане. Автоматизираната поливна система осигурява на насажденията равномерно и регулярно напояване.

Различните тревни площи се поливат по-различен начин, затова изборът на правилната система е от критично значение за крайния резултат.
След оценка на обекта и обстоен разговор с клиента, преценихме, че най-добрият вариант за реализация на проекта в град Черноморец е инсталацията на автоматизирана поливна система с подземно капково напояване, която се използва за дълбоко напояване на почвата и е подходяща при наличие на храсти, цветя и дървета.

Днес нашите клиенти се радват на своята прекрасна градина, която е забележителен акцент от екстериора на жилищната им сграда.