chasten imot konstantinovo 1

Частен имот Константиново

Изградена автоматизирана поливна система. За нуждите на системата е монтирана помпа с електронен пресостат. За нуждите на къщата е монтирана отделна хидрофорна помпа и омекотителна система за вода. 

Благодарим Ви за доверието.